:apie mus
:naujienos
------------------
:apie senbernius
:spaudoje
:pritonizmo teorija
:folklioras
------------------
:senberniu kinas
:klausk Burzumo
:politika
:senberniu muzika
:zmogus ir sveikata
:marazmai
:senberniska ezoterika
:keliones
------------------
:diskusijos



Baidariu nuoma
Reklama internete


:senberniu diskusijos
DUK    Ieškoti    Narių sąrašas    Vartotojų grupės  Registruotis 
Aprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimus    Prisijungti 

Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau rašyti atsakymą
Pagrindinis puslapis -> Sveikata sukurti naują temą
Autorius Pranešimas
Kilimandzaras
miglų upės irklininkas


Prisijungė: 2004 06 22
Pranešimai: 2053
Miestas: 9789 km nuo Lhasos

Pranešimas2005.04.21 14:35 
Tema:
Atsakyti su citata

Aurora rašo:
[
Ne, su koldunais kazkaip sudetinga ant Lietuvos dabar. Nu nera skaniu. Nera. Va vakar vakarienei ishsiviriau "liutuko" koldunu su mesa. Nu neskanu. N e s k a n u. Burzumas uzsuko i svecius, tai pavaisinau. Ale anas protingas, isidejo i koldunus spanguoliu dzemo ir gavosi kinietiski koldunai:) Sake taip skaniau. As tai net neragavau:)


Jo, sunku ant Lietuvos su koldūnais... Aš tai Liūtuką šiaip nelabai vertinu, jie man kažkokie ne tokie atrodo, ryju "Dzūkų", bo kitokių mano parduotuvėj ir nėra.
Anksčiau tai būdavo dar tokie sultingi, apetitnai atrodantys, ir didesni, savitos formos (sakyčiau netgi klasikinės koldūnų formos), tokiuose pailguose stačiakampiuose popieriniuose pakeliuose, tik neatsimenu, kas gamino. Dabar jau nebėra, popierių turbūt į dešreles kiša dėl sąnaudų optimizavimo...
_________________
agrarinės genų technologijos Trojos arklys
jau turi du blogus: http://www.myspace.com/kilimandzaras
http://www.blogas.lt/kilimandzaras/
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Jurgita
Gigakrutikas


Prisijungė: 2004 12 13
Pranešimai: 1512

Pranešimas2005.04.21 14:46 
Tema:
Atsakyti su citata

tai va dar vienas biednas viengungishkas makaru receptas:
isverdi makarus, atskirai pakepini susmulkinta karstai rukyta sonine (nereiks nei reibalu), sudedi i makarus, imusi pora kiausiniu, ismaisai, palaikai ant ugnies, kol kiausiniai iskeps, idedi surio, mineto gojaus. prieskonis- salavijas (salvia).
jeigu kas paklaus- pasta a ala carbonara.
va, jau seile nutyso, ainu pietaut
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Stactas
Nuliovas


Prisijungė: 2004 08 06
Pranešimai: 66

Pranešimas2005.04.21 15:01 
Tema:
Atsakyti su citata

Jurgita rašo:
tai va dar vienas biednas viengungishkas makaru receptas:
isverdi makarus, atskirai pakepini susmulkinta karstai rukyta sonine (nereiks nei reibalu), sudedi i makarus, imusi pora kiausiniu, ismaisai, palaikai ant ugnies, kol kiausiniai iskeps, idedi surio, mineto gojaus. prieskonis- salavijas (salvia).
jeigu kas paklaus- pasta a ala carbonara.
va, jau seile nutyso, ainu pietaut


Man atrodo, kad šis patiekalas vadinasi "Šamarliakas".:)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Jurgita
Gigakrutikas


Prisijungė: 2004 12 13
Pranešimai: 1512

Pranešimas2005.04.21 17:12 
Tema:
Atsakyti su citata

atveciaju- cia yra originalus pasta alla carbonara receptas.
viskas kas genialu yra elementaru. nu, gerai- makarai subtiliau:

- uzvirini puoda, apverdi brokolius. nuvarvini, sumeti makarus. kol makarai verda, brokolius susmulkini ir apkepi aliejuje. nusunki makarus, sudedi brokolius, pabarstai suriu. panasus variantas yra ir su spinatais.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Kilimandzaras
miglų upės irklininkas


Prisijungė: 2004 06 22
Pranešimai: 2053
Miestas: 9789 km nuo Lhasos

Pranešimas2005.04.22 10:36 
Tema:
Atsakyti su citata

Jurgita rašo:
tai va dar vienas biednas viengungishkas makaru receptas:
isverdi makarus, atskirai pakepini susmulkinta karstai rukyta sonine (nereiks nei reibalu), sudedi i makarus, imusi pora kiausiniu, ismaisai, palaikai ant ugnies, kol kiausiniai iskeps, idedi surio, mineto gojaus. prieskonis- salavijas (salvia).
jeigu kas paklaus- pasta a ala carbonara.
va, jau seile nutyso, ainu pietaut


Nieko nevalgiau vakar namo grįžęs:) Labai pavargęs buvau, ir šiaip labai jau čia painu viskas...
_________________
agrarinės genų technologijos Trojos arklys
jau turi du blogus: http://www.myspace.com/kilimandzaras
http://www.blogas.lt/kilimandzaras/
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Zemaite666
Gigakrutikas


Prisijungė: 2004 08 12
Pranešimai: 1251

Pranešimas2005.04.23 22:02 
Tema:
Atsakyti su citata

Tęsiant maisto temą...
Šiandien nudžiuginau savo šeima (bendrabutyje:)) žemaitišku šiupiniu. Vat :) Valgėm kiek tik lindo... Mmmm...

_________________
Aš ne boba, aš susimoku už save.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
naktinuke
Bridget Jones ir Sargas


Prisijungė: 2005 04 03
Pranešimai: 2257
Miestas: Vilnius

Pranešimas2005.04.24 01:40 
Tema:
Atsakyti su citata

Vat man kazkaip irgi siandien valgyt niekas nedave... pritariu Kilimandzarui, labai painu cia viskas...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
grad
Gigakrutikas


Prisijungė: 2005 01 13
Pranešimai: 1500
Miestas: Pasvalys

Pranešimas2005.04.27 08:03 
Tema:
Atsakyti su citata

Aurora rašo:
grad rašo:
Siulau liutuko koldunus su mesa ypac tinka ketvirtadieniui. :)


Ne, su koldunais kazkaip sudetinga ant Lietuvos dabar. Nu nera skaniu. Nera. Va vakar vakarienei ishsiviriau "liutuko" koldunu su mesa. Nu neskanu. N e s k a n u. Burzumas uzsuko i svecius, tai pavaisinau. Ale anas protingas, isidejo i koldunus spanguoliu dzemo ir gavosi kinietiski koldunai:) Sake taip skaniau. As tai net neragavau:)

Na atsakymas kaip elgtis manau slypi ne kazkur anapus, o Jusu zinuteje. Gero padazo deka net ir "Liutuko" koldunai gali tapt skanus. :) Kita vertus as abejoju ar beda negalejo but kur nors kitur. Gal Jus gaminot koldunus be meiles tada ir gavos neskanus. :)
_________________
"In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Kilimandzaras
miglų upės irklininkas


Prisijungė: 2004 06 22
Pranešimai: 2053
Miestas: 9789 km nuo Lhasos

Pranešimas2005.04.27 08:59 
Tema:
Atsakyti su citata

Jurgita rašo:
geri greiti makaronai yra su pesto padazu (yra IKI, pirkti brangesni, apie 7 lt, uztenka dviem kartam).
isverdi makaronus (jokiu budu ne lietuviskus!), nusunki, sumaisai su padazu, galima uzbarsyti gojaus surio.
galima sveciui pasakyti kad sutrynei keturis glebelius baziliko, pridejai anakardzio reisutu, cesnako, extra virgin alyvuogiu aliejaus ir parmezano surio.
tinka baltas vynas. skanaus!


Prašom paklausyti kaip man sekėsi šitas receptas:

Praeitą savaitę kaip tik buvau Iki, tai nutariau pasinaudoti Jurgitos receptu. Nusipirkau itališkų (ne lietuviškų!) makaronų, ir kokio tai lenkiško padažo pastai su parmezano sūriu (gojaus sūrio nepirkau, padaže gi buvo, sutaupiau). Parsinešęs spėriai viską namo, išviriau makarus (labai maži pasirodė), ir nutariau pašildyti keptuvėj padažą. Įmetęs du šaukštus padažo į keptuvę, supratau, kad įvyko didelė klaida - jis pradėjo ne kepti, o svilti ir sproginėti. Tai likusio turinio nebekepiau, o suverčiau pusę padažo į lėkštę su makaronais. Išmaišyti nelabai pavyko, kadangi lėkštė buvo negili. Skonis buvo šūdinas, galvojau dar nufotografuoti patiekalą ir įdėti nuotrauką čia, bet pastovėjau, pažiūrėjau, pačiam pasidarė nuo vaizdo labai baisu, tai nefotografavau.
Anei balto, anei raudono vyno neturėjau. Šūdas, šūdas, šūdas :)
_________________
agrarinės genų technologijos Trojos arklys
jau turi du blogus: http://www.myspace.com/kilimandzaras
http://www.blogas.lt/kilimandzaras/
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Adutis
Gigakrutikas


Prisijungė: 2004 06 22
Pranešimai: 2752
Miestas: Vilnius

Pranešimas2005.04.27 09:10 
Tema:
Atsakyti su citata

Kilimandžaras rašo:
Jurgita rašo:
geri greiti makaronai yra su pesto padazu (yra IKI, pirkti brangesni, apie 7 lt, uztenka dviem kartam).
isverdi makaronus (jokiu budu ne lietuviskus!), nusunki, sumaisai su padazu, galima uzbarsyti gojaus surio.
galima sveciui pasakyti kad sutrynei keturis glebelius baziliko, pridejai anakardzio reisutu, cesnako, extra virgin alyvuogiu aliejaus ir parmezano surio.
tinka baltas vynas. skanaus!


Prašom paklausyti kaip man sekėsi šitas receptas:

Praeitą savaitę kaip tik buvau Iki, tai nutariau pasinaudoti Jurgitos receptu. Nusipirkau itališkų (ne lietuviškų!) makaronų, ir kokio tai lenkiško padažo pastai su parmezano sūriu (gojaus sūrio nepirkau, padaže gi buvo, sutaupiau). Parsinešęs spėriai viską namo, išviriau makarus (labai maži pasirodė), ir nutariau pašildyti keptuvėj padažą. Įmetęs du šaukštus padažo į keptuvę, supratau, kad įvyko didelė klaida - jis pradėjo ne kepti, o svilti ir sproginėti. Tai likusio turinio nebekepiau, o suverčiau pusę padažo į lėkštę su makaronais. Išmaišyti nelabai pavyko, kadangi lėkštė buvo negili. Skonis buvo šūdinas, galvojau dar nufotografuoti patiekalą ir įdėti nuotrauką čia, bet pastovėjau, pažiūrėjau, pačiam pasidarė nuo vaizdo labai baisu, tai nefotografavau.
Anei balto, anei raudono vyno neturėjau. Šūdas, šūdas, šūdas :)


va kas būna kai netiksliai vykdai nurodymus ir bandai pataupyti... :]
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
Nemalonus žmogus
.


Prisijungė: 2004 08 12
Pranešimai: 2895
Miestas: Vilnius

Pranešimas2005.04.27 09:10 
Tema:
Atsakyti su citata

Kai sakoma, jei tarpinė bloga, tai jau niekas nepadės.... :))) Roberto receptus ar žiūrėjai nors kartą? O gal ir tu be meilės virei, a? :))) Jokie makaronai, sasyskos anei koldūnai (nors pastarųjų smogiamosios galios nedera nuvertinti) nesusilygins su pavojingąja kiaušiniene. Oooooo..... :)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Aurora
Megakrutikas


Prisijungė: 2004 07 09
Pranešimai: 555
Miestas: Vilnius

Pranešimas2005.04.27 09:14 
Tema:
Atsakyti su citata

baronas rašo:
Kai sakoma, jei tarpinė bloga, tai jau niekas nepadės.... :))) Roberto receptus gal pažūrėtum, ar ką? O gal ir tu be meilės virei, a? :)))


Ai.. šūdą virk neviręs su meile - vis tiek šūdas bus:)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Kilimandzaras
miglų upės irklininkas


Prisijungė: 2004 06 22
Pranešimai: 2053
Miestas: 9789 km nuo Lhasos

Pranešimas2005.04.27 09:19 
Tema:
Atsakyti su citata

Baronas rašo:
Kai sakoma, jei tarpinė bloga, tai jau niekas nepadės.... :))) Roberto receptus ar žiūrėjai nors kartą? O gal ir tu be meilės virei, a? :))) Jokie makaronai, sasyskos anei koldūnai (nors pastarųjų smogiamosios galios nedera nuvertinti) nesusilygins su pavojingąja kiaušiniene. Oooooo..... :)


Kiaušinienė fignia, kiaušinienę aš ore vartyt galiu.

O dėl taupymo - taigi netaupiau, brangus tas padažas buvo - 5 Lt :)
_________________
agrarinės genų technologijos Trojos arklys
jau turi du blogus: http://www.myspace.com/kilimandzaras
http://www.blogas.lt/kilimandzaras/
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Jurgita
Gigakrutikas


Prisijungė: 2004 12 13
Pranešimai: 1512

Pranešimas2005.04.27 09:58 
Tema:
Atsakyti su citata

Kilimandžaras rašo:

Praeitą savaitę kaip tik buvau Iki, tai nutariau pasinaudoti Jurgitos receptu. Nusipirkau itališkų (ne lietuviškų!) makaronų, ir kokio tai lenkiško padažo pastai su parmezano sūriu (gojaus sūrio nepirkau, padaže gi buvo, sutaupiau). Parsinešęs spėriai viską namo, išviriau makarus (labai maži pasirodė), ir nutariau pašildyti keptuvėj padažą. Įmetęs du šaukštus padažo į keptuvę, supratau, kad įvyko didelė klaida - jis pradėjo ne kepti, o svilti ir sproginėti. Tai likusio turinio nebekepiau, o suverčiau pusę padažo į lėkštę su makaronais. Išmaišyti nelabai pavyko, kadangi lėkštė buvo negili. Skonis buvo šūdinas, galvojau dar nufotografuoti patiekalą ir įdėti nuotrauką čia, bet pastovėjau, pažiūrėjau, pačiam pasidarė nuo vaizdo labai baisu, tai nefotografavau.
Anei balto, anei raudono vyno neturėjau. Šūdas, šūdas, šūdas :)


nu blaimba, vos neapsiverkiau (ba vakar kaip tik situos makaronus praktikavau) . Taigi parashyta aiskiai- padazas PESTO. P-E-S-T-O. Pasta yra pasta, o pesto yra pesto. o ir KUR buvo aparsyta kad ji reikia sildyti? KUR? Tai galejai paskambinti, buciau prakonsultvausi.
Rankos dabar man nusviro visai. Sitoks pasityciojimas!
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Nemalonus žmogus
.


Prisijungė: 2004 08 12
Pranešimai: 2895
Miestas: Vilnius

Pranešimas2005.04.27 10:00 
Tema:
Atsakyti su citata

Baronas rašo:
Kai sakoma, jei tarpinė bloga, tai jau niekas nepadės.... :)

Koks kaifas pačiam save cituoti.... aaaaa...:)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pagrindinis puslapis -> Sveikata sukurti naują temą
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau rašyti atsakymą