:apie mus
:naujienos
------------------
:apie senbernius
:spaudoje
:pritonizmo teorija
:folklioras
------------------
:senberniu kinas
:klausk Burzumo
:politika
:senberniu muzika
:zmogus ir sveikata
:marazmai
:senberniska ezoterika
:keliones
------------------
:diskusijos



Baidariu nuoma
Reklama internete


:senberniu diskusijos
DUK    Ieškoti    Narių sąrašas    Vartotojų grupės  Registruotis 
Aprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimus    Prisijungti 

rašyti atsakymą
Pagrindinis puslapis -> Šiaip blevyzgos sukurti naują temą
Autorius Pranešimas
Naktibaldas
Megapūtikas


Prisijungė: 2004 08 31
Pranešimai: 2070
Miestas: Vilnius

Pranešimas2004.09.13 20:41 
Tema: uzkandziai prie alaus
Atsakyti su citata

sis klausimas man pastaruoju metu pasidare visai aktualus, nes tvirtai apsisprendziau mesti girtuokliauti be ipatingu progu, o taip pat nebevartoti abejones sukeliancius alc. gerimus.
geriau jau reciau, bet daryti tuos balius auksciausio lygio, o ne eilinius prisigerimus miskelyje su draugais, ar pas ka plote.
tam kad labiau save palepinti taipogi idomu butu suzinoti ir kokiu ipatingu uzkandziu prie alaus, nes vietoj dar vienos pusles pigaus alaus, esu pasiryzes jau geriau pasigaminti koki imantru situacija atitinkanti patiekala:)
tai vat ir nusprendziau kreiptis jusu patarimu, nes kaip zinia- alus senberniui tikrai nesvetimas ir seip senbernis-asmenybe egoistiska ir manau tikrai zino ne viena gera recepteli, kuriuo galima palepinti savo skrandi :)
_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Kilimandzaras
miglų upės irklininkas


Prisijungė: 2004 06 22
Pranešimai: 2053
Miestas: 9789 km nuo Lhasos

Pranešimas2004.09.14 08:21 
Tema:
Atsakyti su citata

Hmmm, panašu kad čia kaip ir Burzumui klausimėlis...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Naktibaldas
Megapūtikas


Prisijungė: 2004 08 31
Pranešimai: 2070
Miestas: Vilnius

Pranešimas2004.09.14 15:51 
Tema:
Atsakyti su citata

Kilimandžaras rašo:
Hmmm, panašu kad čia kaip ir Burzumui klausimėlis...


o ka ans didis kulinaras yra?:))

va ta proga kad uzvedziau sia tema parasysiu pirma posta..tiesa cia nieko ipatingo..bet si smulkmena tikrai retkarcais praskaidrina senberniska buti :))

kaip paruosti krevetes:
daugelis pardaskoj nusipirke saldytas krevetas, tik atsilde ir vartoja jas prie alaus, taciau daro didele klaida.
krevetes reiktu pervirti sudytam vandeni su krapais ir (cia svarbu) serbentu lapais. si smulkmena siam patiekalui suteikia visiskai nauja ir tikrai nebloga skoni:)
_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Nemalonus žmogus
.


Prisijungė: 2004 08 12
Pranešimai: 2895
Miestas: Vilnius

Pranešimas2004.09.14 16:22 
Tema:
Atsakyti su citata

Nu, ką aš gal pasakyt: kai išgeriamas t.tikras šnapso kiekis, su maistu atsitinka tas pats, kaip ir su moterimis - reikalavimai tendencingai ima paprastėti ir mažėti. Juolab, išnykus gėrimams, užkanda tampa tiesiog maistu... Tad kam labai čia parintis, kartais ir paprasčiausi lašiakai su cibuliu gali visai neblogai papuošti šventinį senbernišką stalą. Na, raciono paįvairinimas kokiais tai marcipanais yra, žinoma, neblogas dalykas:))
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pagrindinis puslapis -> Šiaip blevyzgos sukurti naują temą
rašyti atsakymą