Autorius |
Pranešimas |
Naktibaldas Megapūtikas
Prisijungė: 2004 08 31 Pranešimai: 2070 Miestas: Vilnius
|
2004.09.13 20:41 Tema: uzkandziai prie alaus |
|
|
sis klausimas man pastaruoju metu pasidare visai aktualus, nes tvirtai apsisprendziau mesti girtuokliauti be ipatingu progu, o taip pat nebevartoti abejones sukeliancius alc. gerimus.
geriau jau reciau, bet daryti tuos balius auksciausio lygio, o ne eilinius prisigerimus miskelyje su draugais, ar pas ka plote.
tam kad labiau save palepinti taipogi idomu butu suzinoti ir kokiu ipatingu uzkandziu prie alaus, nes vietoj dar vienos pusles pigaus alaus, esu pasiryzes jau geriau pasigaminti koki imantru situacija atitinkanti patiekala:)
tai vat ir nusprendziau kreiptis jusu patarimu, nes kaip zinia- alus senberniui tikrai nesvetimas ir seip senbernis-asmenybe egoistiska ir manau tikrai zino ne viena gera recepteli, kuriuo galima palepinti savo skrandi :) _________________
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Kilimandzaras miglų upės irklininkas
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2053 Miestas: 9789 km nuo Lhasos
|
2004.09.14 08:21 Tema: |
|
|
Hmmm, panašu kad čia kaip ir Burzumui klausimėlis... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas
Prisijungė: 2004 08 31 Pranešimai: 2070 Miestas: Vilnius
|
2004.09.14 15:51 Tema: |
|
|
Kilimandžaras rašo: | Hmmm, panašu kad čia kaip ir Burzumui klausimėlis... |
o ka ans didis kulinaras yra?:))
va ta proga kad uzvedziau sia tema parasysiu pirma posta..tiesa cia nieko ipatingo..bet si smulkmena tikrai retkarcais praskaidrina senberniska buti :))
kaip paruosti krevetes:
daugelis pardaskoj nusipirke saldytas krevetas, tik atsilde ir vartoja jas prie alaus, taciau daro didele klaida.
krevetes reiktu pervirti sudytam vandeni su krapais ir (cia svarbu) serbentu lapais. si smulkmena siam patiekalui suteikia visiskai nauja ir tikrai nebloga skoni:) _________________
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2004.09.14 16:22 Tema: |
|
|
Nu, ką aš gal pasakyt: kai išgeriamas t.tikras šnapso kiekis, su maistu atsitinka tas pats, kaip ir su moterimis - reikalavimai tendencingai ima paprastėti ir mažėti. Juolab, išnykus gėrimams, užkanda tampa tiesiog maistu... Tad kam labai čia parintis, kartais ir paprasčiausi lašiakai su cibuliu gali visai neblogai papuošti šventinį senbernišką stalą. Na, raciono paįvairinimas kokiais tai marcipanais yra, žinoma, neblogas dalykas:)) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|