:apie mus
:naujienos
------------------
:apie senbernius
:spaudoje
:pritonizmo teorija
:folklioras
------------------
:senberniu kinas
:klausk Burzumo
:politika
:senberniu muzika
:zmogus ir sveikata
:marazmai
:senberniska ezoterika
:keliones
------------------
:diskusijos



Baidariu nuoma
Reklama internete


:senberniu diskusijos
DUK    Ieškoti    Narių sąrašas    Vartotojų grupės  Registruotis 
Aprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimus    Prisijungti 

Pereiti prie 1, 2, 3  Toliau rašyti atsakymą
Pagrindinis puslapis -> Šiaip blevyzgos sukurti naują temą
Autorius Pranešimas
Nemalonus žmogus
.


Prisijungė: 2004 08 12
Pranešimai: 2895
Miestas: Vilnius

Pranešimas2004.09.13 11:26 
Tema: PRAĖJUSIŲ ŠVENČIŲ GAIRĖS
Atsakyti su citata

Iš po šeštadienio... Senai taip nebuvo... Sekmadienio pavakare labai susirūpinau, nuo ko gi man taip bloga, ir pamėginau pažintiniais bei terapijos tikslais sudėlioti įvykusios kvazikultūrinės programos gaires. O viskas prasidėjo 8-ą vakaro nuo 3-jų nekaltų bokaliukų "Savam kampe"... Po to - 3 mažyčiai bokalai "Čili kaime". Beje, stalas su kranu - jėga, reiktų tokį namie įsitaisyt. Tada - 3 arba 4 bokalai "Bixuose" ir kelios valandos baubimo (susikalbėjimo tikslais). Kažkoks bomžhipis neatsiklausęs nugėrė iš kolegos bokalo, už tai neapsikentęs pasiūliau jam į snukį. Visi nustebo. Kaip atlaidus žmogus supratau pasikarščiavęs ir pasiūliau alaus, bet anas (matyt, įtardamas klastą) atsisakė. 5-ą ryto visi tapo labai meilūs ir draugiški, todėl atsidūriau "Amatininkų" prieigose. Sutikau buvusį dėstytoją, dainavom "Čiorny voron" ir apie poručiką Galyciną. Viduj sutikau kitą pažįstamą, ėmiau bendrauti. Po poros bokalų jis ėmė atsakinėti. Bandžiau į intelektualų pokalbį įtraukti padavėjas. "Amatininkų" padavėjos - nemeilios ir surūgusios žertvos. 6-ą ryto zdaravo apsauginio buvom mandagiai išprašyti (kabako uždarymo tikslu). Akvariume nusipirkom neiumoviernai brangaus alaus, skverelyje prie Gucevičiaus paminklo bendravom toliau. Pakeliui namo damušiau alų. Apie 8-ą ryto perėjau nuo pėsčiųjų uždarytą Žvėrkės tiltą. Girtas miegas. Kokią 2-ą dienos vėl atsidūriau "Bix'uose", atsigėriau žalios arbatos. Namo važiavau smarkiai sunerimęs dėl sveikatos ir gyvenimiškų vertybių. Užsnūdau. Sapnavau keistą sapną apie kabakus, miklias padavėjas, trankią muziką bei nesibaigiančius alaus bokalus. Vakarop ėmiau merdėti. Iš paskutiniųjų jėgų pakviečiau draugelį į miestą, bet iš karto supratau smarkiai suklydęs. Prieš pamatydamas tunelį šviesos gale, pabandžiau prisiminti paros įvykius. Po poros valandų terapijos gerklę gniaužiančios mirties letenos atsileido. Ėmiau mąstyti apie Jėzų ir ugnies ežerą, bet pradėjo rodyti "Sopranus".
Šiandien jau geriau, dar biškį nešioja į šonus. Kitą kartą reikės gerti vodkę, nes Kalnapilio intarpas į darnias Švyturių gretas prie gero nepriveda. Kolegos, kviečiu ir jus prisidėti prie šios rubrikėlės ir pasidalinti įspūdžiais, kad galėtumėme pasimokyti iš klaidų ir tokiu būdu ateityje labiau saugoti savo trapius organizmus.:)))
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Adutis
Gigakrutikas


Prisijungė: 2004 06 22
Pranešimai: 2752
Miestas: Vilnius

Pranešimas2004.09.13 13:16 
Tema:
Atsakyti su citata

heh, dabar jau nebelabai tokių naktinių nuotykių bepapasakočiau, nes užsiimu alko-celibatizmu, tačiau turiu kažkur užsirašęs alkoturizmo kronikų iš savo jaunystės. kai surasiu, papublikuosiu. tos visos visų rašliavos apie pjankes paprastai labai panašios būna kaip trys vodkės lašai, bet kažkodėl vistiek įdomiai skaitosi :)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
p.Reili
Latras


Prisijungė: 2004 08 22
Pranešimai: 126

Pranešimas2004.09.13 13:20 
Tema:
Atsakyti su citata

Čia bus kažkas panašaus į žvejo/medžiotojo pasakojimus,- kokią pagavau (t.y.kiek išgėriau)!!!!!!!!!!?:)))
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Radvilė
Krutikas


Prisijungė: 2004 08 07
Pranešimai: 353

Pranešimas2004.09.13 23:27 
Tema:
Atsakyti su citata

...

Paskutinį kartą redagavo Radvilė, 2009.02.12 12:00. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Naktibaldas
Megapūtikas


Prisijungė: 2004 08 31
Pranešimai: 2070
Miestas: Vilnius

Pranešimas2004.09.13 23:59 
Tema:
Atsakyti su citata

praejusi penktadieni pradejom svesti draugo gimse. nu zinojom kad viskas uzsites iki sestadienio vakaro todel neskubejom. pavyzdingai sulaukem visu, kurie velavo gurksnodami tik alu, degtines nelietem. apie 10 vakaro balius eme vis labiau isivaziuoti. degtine lakem didelem kaimiskom cierkom, nes kazkas suskele kad kai geri is didesniu cierku ne taip apsinesi(idomu kokia logika visa tai pagrista).
apie 12 nakties aplink stala apvaziavo pirmasis kasiakas. po to pusvalandis laukinio juoko ir beprasmio seliojimo.
praejus sunkumui nuo smegenu visi monotoniskai su savotisku uzsispyrimu gere degtine. sumasciau kad reikia dar ipusti, kol hebra netapo apatiska. nu iputem, bet rezultatas buvo kitoks nei tiketasi. as staiga pasijutau lyg buciau zuvis..nardanti tarp zoliu. vizija tesesi apie keleta minuciu. sukaupes visas jegas nuo jos issivadavau. kiti turbut irgi panasiai jautesi nes spansa jau pilste panos, kadangi musu rankos buvo per daaug netvirtos ir puse isliedavome ant stalo. po to viskas dingo, dar lyg atsimenu kad miegojau balkone..kazkuo apsiklojes, bet kuo tikrai nepamenu. kaip vel emiau bendraut su hebra neatsimenu. su pagirtinu entuziasmu buvo surinkti visi tusti buteliai. as ir dar 2 draigai isvarem i pardaska paimt alaus ant pakeitimo. padarem sbroske- vel 2 dezes isejo. kazkas sumaste kad reiktu dar ir zoles paimt...as nepriestaravau, taciau mane pati ir ipareigojo viena ir pahmielna varyt iki kito rajono. su masina vaziuot pabijojau tad teko naudotis visuomeniniu transportu. bevaziuojant atgal mane suseme kontrole, o kadangi neturejau doku tai atsiduriau menturoj:) laimei manes ten nekrate, ir gan greitai paleido. kai grizau i plota baliukas jau buvo paciam ikarstyje, mano atvezta zole nesulauke ipatingo susidomejimo nors si karta pute net ir tie kurie dievagojosi niekad to nedarysia. matyt narkotiku poveikis jau buvo per silpnas nes apgirtusiu smegenu ji jau nebeveike:)
alkocholis turi bjauria tendencija, jis turi savybe vis pigti: is pradziu jis buna brangus..po to vis pinga ir pinga...dar atsimenu kad is sestadinio i sekmadieni ejom i visa para kur pirkomes...rasala...:))
sekmadienio ryta atgavus samone ikaltos pora binku alaus ipatingo poveikio nepadare...paranoja, nerimas, nemiga vis tiek tebekamavo. nusprendziau ait namo, ten barelyje radau per 2/3 nugerta black velvet buteli kuri tuctuojau su draugu ir susivertem...pora valandu vel malonaus apsvaigimo kas po truputi virto nepakeliame kancia..:S
viskas..meciau gert!!! (tikiuosi ne iki kito penktadienio o bent iki dar kito:)) )
_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Česlovas
Nuliovas


Prisijungė: 2004 07 07
Pranešimai: 39
Miestas: Vilnius

Pranešimas2004.09.14 06:35 
Tema:
Atsakyti su citata

O Jėzau kaip jūs baisiai savo sveikatą žalojate! Na, kol dar jauni esat, tai dar nesijaučia taip, vėliau atsilieps... Aš tai jau nebeturiu sveikatos taip šauniai linksmintis... Tik pažiūriu televiziją, per didžiausias šventes išgeriu taurę šampano ir viskas.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Nemalonus žmogus
.


Prisijungė: 2004 08 12
Pranešimai: 2895
Miestas: Vilnius

Pranešimas2004.09.14 17:53 
Tema:
Atsakyti su citata

Dar prisiminiau vieną fragmentą, mano galva įrodantį, kad padavalkomis ir jų geranoriškumu pasitikėti griežtai negalima. Gerus porą metų atgal su viena gerule, tuometine savo boba kažkaip visai neapdairiai nuklydom į tokį bliat kaniūšnios tipo šūdkabakį Rūdininkų g-vėje, po kairei nuo ŠMC'o. Pamenu kaip dabar, buvo neiumoviernai šaltas (koks taip - niolika) viduržiemio vakaras, drebulys krėtė klaikiai. Nu ir užsėdom toj skylėj, kaip normalūs žmonės paprašėm vyno, alaus ir sūrio (o reikėjo gerti vodkę, kaip dievą myliu). Tai bliat tokia sena viedma padavėja niekaip negalėjo apsispręsti, baigėsi jau alus ar ne. Dvejones jinai kokias taip 10 min. išreiškinėjo sau prieštaraujančiu monologu. Ir nieko nuostabaus, nes tas alus jau seniai ilsėjosi tos lakūdros skrandyje. Pasitenkinom vynu. Sūrio, tikriausiai per neapsižiūrėjimą, atnešė juokingą kiekį, bet babkes nulupo kaip už visą galvą. Neapsikentęs nuo lango einančiu skersvėju kultūringai paprašiau jį uždaryti. Tada ta klaiki boba pradėjo man įrodinėti, kad uždarius langą nebus kuo nuo rūkalų kvėpuoti, ir pasiūlė arčiau prisislinkti prie gerulės, mol - sušilsim tokiu metodu. Bliat - jau tada buvau pakankamai sąmoningas, kad pats nuspręsčiau, kada man slinktis prie gerulės, o kada ne. Jei ne mano įgimtas džentelmeniškumas, garbės žodis - būčiau ėmęs muštis. Galiausiai prisėdo kažkokie bomžai, pradėjo kaulyti cigaretės ir lito, taigi teko ieškotis normalesnės vietos pokalbiams. Išėjom nemaloniai nusiteikę, bet žvengdami. Vat ir gerk kultūringai, kai aptarnaujantis personalas taip ir taikosi išsidergti...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Frantas
Latras


Prisijungė: 2004 08 07
Pranešimai: 183
Miestas: Klaipeda

Pranešimas2004.09.15 16:23 
Tema:
Atsakyti su citata

Radvilė rašo:
Senberniai geria tik alų. Vynas pernelyg prašmatnu?


Manau, kad atvirksciai - seimyniniai, bobu uzspausti, tai tik alaus teissipraso, o save gerbiantys senberniai geria tekila, viski, brendi.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Baisonėlis
Spiameris Reborn


Prisijungė: 2004 06 22
Pranešimai: 3987
Miestas: tiesiai iš pliažo

Pranešimas2004.09.15 18:59 
Tema:
Atsakyti su citata

praeitą ketvirtadienį apturėjau nenumatytą klasikinio pavyzdžio atsitiktinį pasigėrimą - užpyliau ant kultūringo kiekio alaus nekultūringą kiekį tekilos. brrrrrrrrrrrrrr, iki šiol nesinori lakti.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Nemalonus žmogus
.


Prisijungė: 2004 08 12
Pranešimai: 2895
Miestas: Vilnius

Pranešimas2004.09.16 13:47 
Tema:
Atsakyti su citata

[/quote]

Manau, kad atvirksciai - seimyniniai, bobu uzspausti, tai tik alaus teissipraso, o save gerbiantys senberniai geria tekila, viski, brendi.[/quote]
Briedas, organizmas pats žino, kokių gėrimų jam reikia. Aš, pvz., geriu sezonais pgl kūno poreikius, ir alus visai gerai maukiasi kartais.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Kilimandzaras
miglų upės irklininkas


Prisijungė: 2004 06 22
Pranešimai: 2053
Miestas: 9789 km nuo Lhasos

Pranešimas2004.09.17 08:30 
Tema:
Atsakyti su citata

Turiu atlikti išpažintį, nes labai nusidėjau savo žodžiais, darbais ir apsileidimais.
Vakar buvo pakelta gal 10 bokalų, su draugais karaoke dvasingai dainavome Franką Sinatrą, Elvisą ir dar neaišku ką, kūrėme užsakomąsias dainas su vokišku akcentu kai kuriems klubams, o šiandien darbe niekas neturi tablečių.
"Atrodysim gerai ir namo negrįšim" - kas čia blia per durnas lozungas?
Atrodysim blogai ir į darbą neisim.
Beje, rytoj senamiestyje piktą hardkorą gros brazilai "No rest". Gal kas norėtų atšaldyti ištinusius smegenis?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Adutis
Gigakrutikas


Prisijungė: 2004 06 22
Pranešimai: 2752
Miestas: Vilnius

Pranešimas2004.09.17 09:13 
Tema:
Atsakyti su citata

Kilimandžaras rašo:
Beje, rytoj senamiestyje piktą hardkorą gros brazilai "No rest". Gal kas norėtų atšaldyti ištinusius smegenis?


gde? pačiom?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
Kilimandzaras
miglų upės irklininkas


Prisijungė: 2004 06 22
Pranešimai: 2053
Miestas: 9789 km nuo Lhasos

Pranešimas2004.09.17 09:15 
Tema:
Atsakyti su citata

Live @ Vilnius
2004-09-18 šeštadienis
19.00 | 20.00 | 7 Lt

NO REST [brazil] latino hardcore
RIP [plongė] punkrock

GreenClub, Maironio 3 (kieme), VNO

Pasiilgau undergroundo...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Mokytojas
Latras


Prisijungė: 2004 08 06
Pranešimai: 99

Pranešimas2004.09.17 09:16 
Tema:
Atsakyti su citata

/d

Paskutinį kartą redagavo Mokytojas, 2005.01.10 09:26. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Mokytojas
Latras


Prisijungė: 2004 08 06
Pranešimai: 99

Pranešimas2004.09.17 12:43 
Tema:
Atsakyti su citata

/d

Paskutinį kartą redagavo Mokytojas, 2005.01.10 09:27. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pagrindinis puslapis -> Šiaip blevyzgos sukurti naują temą
Pereiti prie 1, 2, 3  Toliau rašyti atsakymą