:apie mus
:naujienos
------------------
:apie senbernius
:spaudoje
:pritonizmo teorija
:folklioras
------------------
:senberniu kinas
:klausk Burzumo
:politika
:senberniu muzika
:zmogus ir sveikata
:marazmai
:senberniska ezoterika
:keliones
------------------
:diskusijos



Baidariu nuoma
Reklama internete


:senberniu diskusijos
DUK    Ieškoti    Narių sąrašas    Vartotojų grupės  Registruotis 
Aprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimus    Prisijungti 

rašyti atsakymą
Pagrindinis puslapis -> Muzika sukurti naują temą
Autorius Pranešimas
Adutis
Gigakrutikas


Prisijungė: 2004 06 22
Pranešimai: 2752
Miestas: Vilnius

Pranešimas2004.09.02 07:37 
Tema: Lietuviški miuziklai
Atsakyti su citata

vakar buvau 'Tade Blindoj'. va kokias mintis man jis sukėlė:

istorija: geri (Tadas ir Razbaijnikai) prieš blogus (ponai ir išdavikai). kažkas pajuokavo, kad turbūt LDDP prieš rinkimus užsakė tokį dalyką :)

reginys: šokiai faini, įdomu, kad senovianiai dalykai vaizduojami per šiuolaikiškumo prizmę, tačiau visumoj nieko įdomaus, tiesiog prigrūsta visko kuo daugiau: daug įvairių fejerverkų, bronitransporteris, žirgai, degantys žmonės, trys ekranai, dviejuose tiesiogiai filmuojami veikėjai, vidurinėje - meninės abstrakcijos, ir tie patys aktoriai, nufilmuoti anksčiau. tas kačiokas iš pradžių atrodė linksmai, o po to tiesiog blaškė dėmesį. dėmesį taip pat blaškė tas vidurinis ekranas, nesupratau subtilaus meniškumo tame, kad dainuojant apie išdavystę, jame rodė boulingą, o dainuojant blogiečio ariją, jame rodė graffiti piešinukus. na, nesvarbu - reginys visumoj gan pavykęs (girdėjau, kad iš toliau ypač įspūdingai atrodė).

muzika: prastai. Mamontovas sukūrė gal dvi-tris neblogo popso dainas, viską kitką užpildė niekalu ir kažkokiais bumčikais. būtent dėl šios priežasties visas renginys man pasirodė nuobodokas. vokaliniai atlikėjų sugebėjimai visiškai nežavėjo (nors tos dvi-trys gyvai atliekamos dainos skambėjo labai neblogai). daug prikišti negali, nes ir pasivadino jie ne miuziklu, o 'muzikine legenda'...
matyt viskas todėl, kad esu lietuvis, išlepintas Ganelino ir Antanėlių.

organizacija: susinervinau, kad teko išmesti pilną mineralinio bonką prie įejimo, po to pagalvojau, kad gal ir gerai, kad taip griežtai - nebus girtų malaletkų (buvo ribojamas ir viduje įsigyto alkoholio lakimas - gerti leidžiama buvo tik tam skirtuose aptvertuose gardeliuose). po to susinervinau, kad renginys vėlavo pusę valandos ir dar padarė ilgą (pusės valandos) pertrauką. į galą jau gan šalta buvo. miegot teko atsigult tik apie 24:00. miego trūksta. o šiaip ok.

tai va. jei po paskutinio matyto panašaus renginio ('Velnio nuotaka') buvau apimtas visiškos euforijos, tai po vakar nesu nieko apimtas. na, bent pabuvau grynam ore...
renginio pliusas galėtų būti tas, kad daugiau jaunimo susidomės pažiūrėti klasikinį Balio Bratkausko serialčiką "Tadas Blinda".
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
Bembis
Megakrutikas


Prisijungė: 2004 08 31
Pranešimai: 960

Pranešimas2004.09.02 11:11 
Tema: Re: Lietuviški miuziklai
Atsakyti su citata

Turiu naujienu, kad greitu metu zada pasirodyti klasikinis "Tadas Blinda" DVD formatu..

Adutis rašo:
renginio pliusas galėtų būti tas, kad daugiau jaunimo susidomės pažiūrėti klasikinį Balio Bratkausko serialčiką "Tadas Blinda".
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pagrindinis puslapis -> Muzika sukurti naują temą
rašyti atsakymą