Nu kaip čia pasakius dėl to smauglio. Hm. Iš dalies būtent dėl to, kad myli :) Juk ir žmonėse yr toks pasakymas (na, prie komplimentų gal ir nelabai priskirtinas): "Aš taip tave myliu, kad galėčiau suvalgyti". Taigi taigi, čia aliuzija į kanibalizmą beigi oralinę žmogystos psichinio vystymosi stadiją, kai malonumas suvokiamas per burną (ankstyvojoj kūdikystėj). Pvz., alkagolikas irgi yr toj stadijoj užstrigęs :)
a velnias žino, kame tie narkašos užstrigę. Gal kokiam gemaliniam kosmose, ba juk norisi, kad būtų šilta, gera, nereiktų galvot apie nieką ir nieks galvos nekamuotų :)) Nestudijavau tos psichologijos, tai iš bendrų skaitinių pamientam tik tiek, kad pagal Froidą yr analinė, oralinė, falinė stadijos. Kokia seka, tiksliai irgi negaliu pasakyt. Reik pasidomėt :)
Nu vo. Aš taip dvasingai bandžiau atvest šią temą vėl prie temos (t.y. prie komplimentų), ale gavos, ka vėlek pašnekesys prie narkašų i visokių kitokių pakrypo. Koki įstabūs žmgaus minties vingrūs keliai ir takeliai!.. :)
Pavyzdžiui, man pati9nka norint sukurti šiokią tokią erotika su mergina, užsileisti muziką, nu tokia ramia... ir tipo visaip imantriai suktis aplink ją, po biški, paliesti ir panašiai.. kol galu gale daeini iki tikslo :D