Autorius |
Pranešimas |
Nemalonus žmogus .

Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2005.10.12 21:16 Tema: |
|
|
Taigis.
- Meškiuk, tu mane myli?
- Minimaliai.
:))))) _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Zemaite666 Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 1251
|
2005.10.31 12:23 Tema: |
|
|
Net nezinau... Gal vyrams kitaip, nei moteroms.
Nu, as irgi turiu draugu vyriskiu... Ir nemazai, sakyciau... Siaip, kaip vienas laaabai geras mano draugas sako, neimanoma buti draugais, nejauciant vienas kitam simpatiju. Ir tai teisybe. Kazkada (kai susipazinome), net labai abipuses simpatijos buvo, bet dabar kazkaip bendravimas peraugo i visikai kita lygi. Taigi, jis man super geras draugas, kuriuo pasitikiu 100 procentu. _________________ Aš ne boba, aš susimoku už save. |
|
Atgal į viršų |
|
|
yamaika Lapė Psichologė
Prisijungė: 2004 11 26 Pranešimai: 127 Miestas: Vatikanas
|
2005.11.04 15:53 Tema: |
|
|
sitagi..
nesuseina du galai.
jei jis tau sako :"tu per daug seksuali, kad su tavim susitikineciau", bet nenori but meiluziu, tai kuo but jis nori?
jei noretu butu gyvenimo atrama ir paranke, ir/ar tavo teisetu vyru ar jo atitkmeniu, sakytu kitaip.. pvz..
"jauciu, kad pradejau tau jausti kazka daugiau nei paprasta draugyste"
"jauciu, kad tampi man svarbi.." etc.
o cia jei jau apie seksuluma kalba eina, tai man rodos tikslas labai konkretus. fizinis artumas. nieko tokio. _________________ Dėde, duok man vieną dolerį, ką? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Genetal Palkovnik Nuliovas

Prisijungė: 2006 11 14 Pranešimai: 0 Miestas: Colchester
|
2005.11.04 17:18 Tema: |
|
|
ash megstu bendraut su merginomis, bet, vistiek jos man draugemis netaps, vistiek ash i jas zhiuriu kaip i sexualini objekta _________________ скоцтво - норма жизни! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Meškiukas Free Air Director

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2727 Miestas: Vilnius
|
2005.11.04 17:43 Tema: |
|
|
yamaika rašo: | o cia jei jau apie seksuluma kalba eina, tai man rodos tikslas labai konkretus. fizinis artumas. nieko tokio. |
...apskritai gyvų organizmų tikslas susilaukti palikuonių...ale kai kurie organizmai mėgsta dar ir "malonumo užlaikymą"... _________________ ...meškinai nepriima kritikos iš kritinių...ps. NEPAMIRŠKITE PAŽIŪRĖT LAIKO ! ;) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Dziti Nuliovas
Prisijungė: 2005 07 26 Pranešimai: 7 Miestas: Vilnius
|
2005.11.11 13:33 Tema: |
|
|
Vyras su moterim gali buti draugais, kai jie pries tai buvo pora ir nusprendzia, kad netiko vienas kitam. Tada lieka prosto draugai. Turiu tokiu draugiu, pasisnekam po dusam. Jos daznai manes apie vyrus visokiu dalykeliu paklausineja, nori savo naujus draugelius suprasti::)) |
|
Atgal į viršų |
|
|

|
2005.11.11 14:17 Tema: |
|
|
jei vyro ir moters keliai ishsiskyria, verta nutraukt betkokius santykius. _________________ скоцтво - норма жизни! |
|
Atgal į viršų |
|
|
boro Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 05 24 Pranešimai: 1484 Miestas: Vilnius
|
2005.11.11 14:18 Tema: |
|
|
nesamonė - ypač bėgant metams (nu, kada jų daugėja), labai sunku išlaikyti TIK DRAUGYSTĘ tarp skirtingų lyčių individų. kiekvienas, jausdamas laiko tėkmę, ieško potencialaus partnerio (sėkmės atveju) "visam likusiam gyvenimui". tai užkoduota genuose. nieko blogo tame nėra. o teiginys, kad "aš su ja tik draugas", manau, yra sistemingas nenoras sau pasakyti (ir nesuteikti jokių vilčių kitai suinteresuotai pusei), kad esi pajėgus/pajėgi įsipareigoti rimtiems santykiams.
sėkmės, laukiant erelio ant balto arklio arba ieškant, ieškant... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Razinova Trinity, the Bringer of Rain

Prisijungė: 2004 07 16 Pranešimai: 1539
|
2005.11.11 14:49 Tema: |
|
|
Dziti rašo: | Vyras su moterim gali buti draugais, kai jie pries tai buvo pora ir nusprendzia, kad netiko vienas kitam. Tada lieka prosto draugai. Turiu tokiu draugiu, pasisnekam po dusam. |
Nesutinku. Aisku nebutina susitikus iskart pult begt i kita gatves puse, galima bendraut, bet buti draugu su buvusiuoju...? Nia. Nori nenori toks bendravimas primena daug ką, kas buvo, o tai jau visai nepadeda pradėti naujus ryšius. Čia apie buvusius.
Turiu 3 draugus vaikinus. Labai smagiai bendraujam ir viskas ok. Niekada nekilo jokių minčių "kad galėtų būt kažkas daugiau". Jie man kaip broliai. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Meškiukas Free Air Director

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2727 Miestas: Vilnius
|
2005.11.11 15:09 Tema: |
|
|
to boro:)
...jabi vsio čto ševelitsa, klianys vsemu, čto ušy imejet:DD _________________ ...meškinai nepriima kritikos iš kritinių...ps. NEPAMIRŠKITE PAŽIŪRĖT LAIKO ! ;)
Paskutinį kartą redagavo Meškiukas, 2005.11.11 15:22. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
|
Kilimandzaras miglų upės irklininkas

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2053 Miestas: 9789 km nuo Lhasos
|
|
Atgal į viršų |
|
|

|
2005.11.11 15:21 Tema: |
|
|
Citata: | Turiu 3 draugus vaikinus. Labai smagiai bendraujam ir viskas ok. Niekada nekilo jokių minčių "kad galėtų būt kažkas daugiau". Jie man kaip broliai. |
Ash suprantu kad "Liezhuvis - mano prieshas".
Budamas vyrishkos lyties atstovu bei turintis budingus tos lyties psichologinius pozhymius galiu drasiai teigt - tie tavo "broliai" skersa dejo ant taves kaip ant MOTERS plachiaja ta zhodzhio prasme, jie su tavimi bendrauja vien del to kad zhmones apskrytai yra socialines butybes. Tai kad daryk ishvadas. _________________ скоцтво - норма жизни! |
|
Atgal į viršų |
|
|

|
2005.11.11 15:41 Tema: |
|
|
Genetal Palkovnik rašo: | Ash suprantu kad "Liezhuvis - mano prieshas".
Budamas vyrishkos lyties atstovu bei turintis budingus tos lyties psichologinius pozhymius galiu drasiai teigt - tie tavo "broliai" skersa dejo ant taves kaip ant MOTERS plachiaja ta zhodzhio prasme, jie su tavimi bendrauja vien del to kad zhmones apskrytai yra socialines butybes. Tai kad daryk ishvadas. |
Nu tai ir ačiū dievui ir gamtai, kad jie nežiūri į mane kaip į MOTERĮ, bo tada jau nesigautų būt su jais kaip su broliais (brolis manau irgi manyje mato seserį, o ne MOTERĮ). Man jie irgi yra draugai, kaip tu sakai SOCIALINĖS BŪTYBĖS, kurių reikia bendravimui, o ne VYRAI.
Kokias išvadas aš turėčiau pasidaryti? .
Kaip tik gerai, kad mes būtent taip žiūrim vieni į kitus.
O vyrai, kurie man patinka ir į kuriuos žiūriu kaip į VYRUS, ir neturėtų būti tik draugai. |
|
Atgal į viršų |
|
|
boro Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 05 24 Pranešimai: 1484 Miestas: Vilnius
|
2005.11.11 15:59 Tema: |
|
|
... turiu keturias drauges merginas... . į jas žiūrau kaip į seseris... . gal aš durnas?.. |
|
Atgal į viršų |
|
|

|
2005.11.11 16:02 Tema: |
|
|
boro rašo: | ... turiu keturias drauges merginas... . į jas žiūrau kaip į seseris... . gal aš durnas?.. |
jo, pagal Palkovnika tai jos ant taves dėjo.
:) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|