Autorius |
Pranešimas |
PostFactum Megakrutikas
Prisijungė: 2006 10 13 Pranešimai: 585
|
2008.11.18 14:31 Tema: |
|
|
Gizmo rašo: | Jau žinau, ką veiksiu 2009 gegužės 27 d. :). |
DM? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Gizmo Fetišas
Prisijungė: 2005 09 29 Pranešimai: 2258 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
|
zlo Megakrutikas
Prisijungė: 2007 07 09 Pranešimai: 549
|
2008.11.19 10:10 Tema: |
|
|
DM ? mokyklos laiku zvaigzdes? Tu ziek,kad dar tas vokalinis instrumentinis ansambliukas neuzlinktu iki geguzes 9,bo krize juk :) _________________ Patriotas-žmonijos priešas! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Baisonėlis Spiameris Reborn
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2008.11.19 13:36 Tema: |
|
|
zlo uoliai krizena
(nuo termino krizenti - vaitoti apie krizę) _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
be sijono Gigakrutikas
Prisijungė: 2007 02 15 Pranešimai: 1365 Miestas: kaimas prie miškų ir geležinkelio ir dar upės
|
2008.12.23 12:23 Tema: |
|
|
Mieli senberniai ir senmergės, į mano klubą KAUNE gruodžio 29d. 19val. atvaro kokios tai pasaulinės bliuzų žvaigždės ar koks biesas - nežinau aš jų, bet taip kalba. Ten pas mus bus uždaras koncertas, vienžo, tik pažįstamiems ir artimiesiems, visos sėdimos vietos prie staliukų jau išpirktos, bet jei ką, galit atvaryt į koncą ir pasėdėt ne tokiose patogiose vietose, ir ne prie staliukų. Atsisėsti būtų kur. Bielietų kaina -šimtaspiam, bet tas ne tokias patogias vietas sugalvojo saviem išleist po 80lt. Tai jei ką - prašom skambinti, rašyti, bus faina Jumi pamatyti ir kartu tų žvaigždūnų paklausyti :)
Čia kažkiek info apie tas žvaigždes, kurių nepažįstu:
Jimi Hendrix muzikos koncertas, sprogstančios nuo garso gitaros, nuostabiū vokalai ir daug bliuzinio šou.
STEVIE ZEE (Ispanija) & Luca GIORDANO BAND (Italija)
Stevie Zee gitaros veteranas ir virtuozas, ypatingai dinamiškas, įvairiapusis, liepsnojantis muzikantas bliuzo pasaulyje vardinamas šalia Jimi Hendrix ir Stevie Ray Vaugn.
Daugiau informacijos apie Stevie Zee
http://www.steviezee.com/m_frame.html
Luco Giordano su grupe iš Italijos atvyksta į Lietuvą jau trečia kartą. Luca yra labai mėgiamas Čikagos bliuzo pasaulyje ir dažnai yra kviečiamas į bliuzo festivalius, žinomiausius bliuzo klubus. Pas mus jis koncertavo su Nellie "The Tiger" Travis ir J.W. Williams. Lietuvos bliuzo mėgėjus Luca sužavėjo gitaros valdymo meistriškumu.
Daugiau informacijos apie Luca Giordano:
www.myspace.com/lucagiordanoblues
Atlikėjai:
FABIO COLELLA: -mušamieji
WALTER CERASANI: bosinė gitara
LUCA GIORDANO: gitara
PIPPO GUARNERA klavišiniai
STEVIE ZEE gitara, vokalas _________________ esu maloniai durna kad visiems būtų maloniau šalia protingiems |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2008.12.23 18:34 Tema: |
|
|
Jei čia kopypeistas nuo bukleto, tai išmokit pavardes be klaidų parašyt. _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
be sijono Gigakrutikas
Prisijungė: 2007 02 15 Pranešimai: 1365 Miestas: kaimas prie miškų ir geležinkelio ir dar upės
|
2008.12.23 19:15 Tema: |
|
|
Nemalonus žmogus rašo: | Jei čia kopypeistas nuo bukleto, tai išmokit pavardes be klaidų parašyt. |
kur klaidos, gerbiamasis? :) _________________ esu maloniai durna kad visiems būtų maloniau šalia protingiems |
|
Atgal į viršų |
|
|
Nemalonus žmogus .
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 2895 Miestas: Vilnius
|
2008.12.23 19:19 Tema: |
|
|
Stevie Ray Vaughan, o ne Vaugn. Gerbkite amžinatilsius. :) _________________ Kai negeriu, labai daug visko rodosi. O kai išgeriu - rodosi mažiau. Matyt, bijo. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Adutė Megakrutikas
Prisijungė: 2004 11 23 Pranešimai: 543 Miestas: O-o-su-ta-la-li-a
|
2009.01.05 06:31 Tema: |
|
|
Nu ka, o pas mane prasideda smalsumo turas po muzikinius turus:
sausio 26 d. - Neil Young
vasario 6 d. - Jose Gonzalez
kovo 8 d. (dovana sau moteru dienos proga) - Eric Clapton
Bring it on! taip sakant. _________________ Good morning! And in case I won't see ya - good afternoon, good evening and good night. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Baisonėlis Spiameris Reborn
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2009.01.06 16:40 Tema: |
|
|
hm, o man fantazija šiek tiek paseko, nežinau kur eisiu artimiausioje perspektyvoje, bilietų į niekur neturiu. paskutinis lankytas koncertas - whitesnake. dar žinau kad DM atvažiuoja. ale tie jau dažnai pas mumis būna :)
norėčiau kad Rammstein atvažiuotų, girdėjau kad gėris ir grožis _________________ Aš girdžiu balsus savo galvoje ir jiems tu nepatinki ..... ir kuo toliau, tuo labiau.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Barunka Megakrutikas
Prisijungė: 2006 05 18 Pranešimai: 776
|
2009.01.06 16:49 Tema: |
|
|
Del tokio gerio galima ir i kokia kaimyninne sali nuvaziuoti. Tikiuosi neuzilgo suorganizuos koki mini turne, po Vokietija ir skandinavija pvz. :) _________________ Hakuna matata! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Legionas Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 06 28 Pranešimai: 2547 Miestas: Indy
|
2009.01.06 19:58 Tema: |
|
|
As einu paklausyt King of Leon. |
|
Atgal į viršų |
|
|
klebonija Gigakrutikas
Prisijungė: 2006 02 10 Pranešimai: 1057 Miestas: Vilnius
|
2009.01.06 20:13 Tema: |
|
|
Amon Amarthai atvažiuoja. Kaži ar dagyvensiu. _________________ Kuo toliau, tuo viskas bus blogiau. Patikėk. Aš tai patyriau. Du kartus. |
|
Atgal į viršų |
|
|
s2 Krutikas
Prisijungė: 2004 08 18 Pranešimai: 408 Miestas: Katlėriai - Vilnius
|
2009.01.26 18:24 Tema: |
|
|
da-.
;-)
O aš buvau Shininguose. Savotiškai. Patiko, žinoma. Įdomus grupių miksas pasitaikė.
Dabar klausaus suomių:
http://www.myspace.com/sotajumala |
|
Atgal į viršų |
|
|
Adutė Megakrutikas
Prisijungė: 2004 11 23 Pranešimai: 543 Miestas: O-o-su-ta-la-li-a
|
2009.01.27 07:17 Tema: |
|
|
Old man look at my life, I'm a lot like you were...
Jo jo, tas pats, katras turbūt yra Forever Young, Neil'as Young'as vis dar groja, ir vis dar groja gerai, taip gerai, kad nuneša prisiminimus apie visus grojusius ant scenos prieš tai.
Kai sėdi taip toli, kad nieko nesimato, o šiaip ir nebuvo ten praktiškai ko matyti, nes scenografijos jokios nebuvo, apšvietimas rimtai grybavo, nebent būtų išgelbėjęs sėdėjimas penktoj eilėj, deja, sėdėjau penkiasdešimt penktoj. Tai va, kada sėdi taip toli, kad nieko nesimato, kogero girdi daug daugiau.
Manau, kad Neil Young'o ''Harvest'' albumas yra viena geriausių jo dovanų žmonijai. _________________ Good morning! And in case I won't see ya - good afternoon, good evening and good night. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|