Autorius |
Pranešimas |
zlo Megakrutikas
Prisijungė: 2007 07 09 Pranešimai: 549
|
2009.07.17 10:37 Tema: |
|
|
TUNDRA buvo tobula svente!!!! Jeigu visi zmones butu tokie kaip Tundroje susirinke, gyvenimas taptu rojumi!!!! O Velnio akmuo laukia dar,sendie ciuju bus svente su maudynem sventojoje!!! Oaaa kaip bus zjbs... _________________ Patriotas-žmonijos priešas! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Zemaite666 Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 1251
|
2009.07.17 10:47 Tema: |
|
|
Tai tik labai nesudrumskit vandenio, nes ir as gal biski koja noresiu imerkti :D _________________ Aš ne boba, aš susimoku už save. |
|
Atgal į viršų |
|
|
klebonija Gigakrutikas
Prisijungė: 2006 02 10 Pranešimai: 1057 Miestas: Vilnius
|
2009.07.19 22:11 Tema: |
|
|
Buvo neblogai sakyčiau. Gaila, kad biški grįžt į savo urvelius neskubėjom - tai nespėjom į dideliausią audrą, laužiusią medžiams šakas ir maišiusią dangų su žeme. Apokalipsės pradžią pravėpsojom. Na ir bet tiek to. Nereik per daug pramogų.
Ir upelyje pasipliuškenom, ir pasibastėm vaikystės gatvėm, apsidairėm kapuose paunksmės beieškodami, užėjom ir į bažnyčią, pasivaišinom vietos kabakuose, spėjau ir bluostą sudėti šalia dievo namų, ramaus Šventosios šniokštimo besiklausydama.
Reiškiu didžiulę pagarbą ir padėką organizatoriams už tai, kad renginį remia birzgalo, vadinamo alumi, gamintojai. Ačiū jums, kad negaminat tobulo Varniukų alaus. Jūsų dėka, įsigijau viešojo transporto vienkartinių bilietų keletą. O juk galėjau ir pragert.
Tikriausiai daugiaus festivaliuosna ir nebeteks sudalyvaut. Neblogai, kaip pabaigai tame Velnio akmeny buvo. Apyrankėlę reik į rėmelį metalinį įmontuot, gal į kapą įdėt galima. Krematoriuman neleis - plastmasė dūmys baisiai.
Visai neblogas tas šėtoną garbinantis ir socialines tematikas gvildenantis metalizmas.
http://www.anyksta.lt/index.php?m=1&s=8202&page=
http://www.anyksta.lt/index.php?m=1&s=8199&page=
Buvau sužavėta Anykščių krašto laikraščiaus Anykšta spausdintais straipsniais apie išsigandusius miestelėnus. Ir tikrai savaitgalį miestas buvo nuščiuvęs ir tarsi lūkuriavo, ką gi iškrės nenaudėliai metalistai. Ir tik sekmadieniui įsidienojus ir sumos varpams nuaidėjus - anykštėnai smalsiai traukė iš savo namų, vėrė langines ir smalsiai dairėsi, ar smarkiai nuniokojo jų gyvenvietę brutaliosios muzikos gerbėjai. Gaila, bet taip ir likau vienintelė Krikščionių smogikų atstovė. Bet atstovėjau savo, kryželį silpname kumštelyje gniaužiau daugelio sunkiojo roko atlikėjų pasirodymuose. _________________ Kuo toliau, tuo viskas bus blogiau. Patikėk. Aš tai patyriau. Du kartus. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas
Prisijungė: 2004 08 31 Pranešimai: 2070 Miestas: Vilnius
|
2009.07.20 14:18 Tema: |
|
|
klebonija rašo: | Buvo neblogai sakyčiau. Gaila, kad biški grįžt į savo urvelius neskubėjom - tai nespėjom į dideliausią audrą, laužiusią medžiams šakas ir maišiusią dangų su žeme. Apokalipsės pradžią pravėpsojom. Na ir bet tiek to. Nereik per daug pramogų.
Ir upelyje pasipliuškenom, ir pasibastėm vaikystės gatvėm, apsidairėm kapuose paunksmės beieškodami, užėjom ir į bažnyčią, pasivaišinom vietos kabakuose, spėjau ir bluostą sudėti šalia dievo namų, ramaus Šventosios šniokštimo besiklausydama.
Reiškiu didžiulę pagarbą ir padėką organizatoriams už tai, kad renginį remia birzgalo, vadinamo alumi, gamintojai. Ačiū jums, kad negaminat tobulo Varniukų alaus. Jūsų dėka, įsigijau viešojo transporto vienkartinių bilietų keletą. O juk galėjau ir pragert.
Tikriausiai daugiaus festivaliuosna ir nebeteks sudalyvaut. Neblogai, kaip pabaigai tame Velnio akmeny buvo. Apyrankėlę reik į rėmelį metalinį įmontuot, gal į kapą įdėt galima. Krematoriuman neleis - plastmasė dūmys baisiai.
Visai neblogas tas šėtoną garbinantis ir socialines tematikas gvildenantis metalizmas.
http://www.anyksta.lt/index.php?m=1&s=8202&page=
http://www.anyksta.lt/index.php?m=1&s=8199&page=
Buvau sužavėta Anykščių krašto laikraščiaus Anykšta spausdintais straipsniais apie išsigandusius miestelėnus. Ir tikrai savaitgalį miestas buvo nuščiuvęs ir tarsi lūkuriavo, ką gi iškrės nenaudėliai metalistai. Ir tik sekmadieniui įsidienojus ir sumos varpams nuaidėjus - anykštėnai smalsiai traukė iš savo namų, vėrė langines ir smalsiai dairėsi, ar smarkiai nuniokojo jų gyvenvietę brutaliosios muzikos gerbėjai. Gaila, bet taip ir likau vienintelė Krikščionių smogikų atstovė. Bet atstovėjau savo, kryželį silpname kumštelyje gniaužiau daugelio sunkiojo roko atlikėjų pasirodymuose. |
O as girdejau, kad xyunia buvo sita metalu tusa- tvarka priziurejo ne tik baikeriai, bet ir mentiaros. Metalistui negalima pust- metalistas turi gert. Metalistas turi gert gert gert, apsivemt, issivoliot (susimust) ir dar toliau gert! Apsiputes metalistas, netikras metalistas. Metalu tusoj, bent jau mahankes minimum turejo but, paskui katinus ir kita gyvasti turejot svilint ant lauzo, nueit i artimiausia miestuka ispirkt visa alkoholiu pardej ir apmyzt masinas. Issigimstat metaliugot, perimat ta openairu reiveriska atmosfera, kai visi apsipute ir apsinarkasine, ir sypsosi iki ausu. Nebeber turbut tikru metaliugu jau.. Girdejau net jusu ta jobana Sepultura buvo, galejot ir labiau pastumt. _________________
|
|
Atgal į viršų |
|
|
zlo Megakrutikas
|
2009.07.22 12:33 Tema: |
|
|
Juoaaa velnio akmuo buvo malonus visu metalo tusu pabaigos simbolis. Tustuma ten,jeigu nebuxalini mosnaij nera reikalo ir i metalo tusa vaziuoti,o buti ten stebetoju visiskai kvaila:) Senatve islaisvina nuo toosu socializaciojos ir zmoniu:) _________________ Patriotas-žmonijos priešas! |
|
Atgal į viršų |
|
|
klebonija Gigakrutikas
|
2009.07.22 23:37 Tema: |
|
|
Naktibaldas rašo: | Metalistas turi gert gert gert, apsivemt, issivoliot (susimust) ir dar toliau gert! Apsiputes metalistas, netikras metalistas. Issigimstat metaliugot, perimat ta openairu reiveriska atmosfera, kai visi apsipute ir apsinarkasine, ir sypsosi iki ausu. Nebeber turbut tikru metaliugu jau.. Girdejau net jusu ta jobana Sepultura buvo, galejot ir labiau pastumt. |
Klįsti, mielas Naktibaldėli.. Vienas garsiausių openairų - Vudstokas - tikrai nebuvo reiverių tūsas, o skendėjo marijos chuanos dūmuose. Taip kad.. Horoš pyzdėt.
Visam pasauly metalistai pučia. Visam pasauly pučia kas tik nori. Tik kad prie ruskio žolės buvo sunku gaut - štai kur reikalo esmė.
O jau nuo ko nešarinti - tai čia skirtumas minimalnas. Nuo muzikos, nuo etanolio, ar nuo THC, tai čia jau tas pats bibis. Juk visa tai dėl vieno - MEILĖS! _________________ Kuo toliau, tuo viskas bus blogiau. Patikėk. Aš tai patyriau. Du kartus. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas
|
2009.07.23 00:21 Tema: |
|
|
pizdec metalistu love parade. :DDDD _________________
|
|
Atgal į viršų |
|
|
zlo Megakrutikas
|
2009.07.23 10:23 Tema: |
|
|
juooo skystimas tie metalistai,suskystejo,tapo geri,malonus,draugiski ir sypsosi:))) Man viena chebra metalu pasiule popieriuku ir dave cigarete,kita sasla numove nuo jiesmo ir pasiule pasimegauti ju kulinariniais gabumais,maloni seimyna metalistu uzeme tobula vieta palapinei ir vaisino alumi 2-ju rusiu,visiskai nepazistama ir niekada nematyta metaliste, vaisino gausiai maistu,siule degtines del man nesuprantamos priezasties:))) Geri zmones mane supa,isskirtinai geri ir malonus! Nebeliko blogu zmoniu aplink!!!! As gyvenau tobulam pasaulyje:) _________________ Patriotas-žmonijos priešas!
Paskutinį kartą redagavo zlo, 2009.07.23 12:37. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
|
Zemaite666 Gigakrutikas
|
2009.07.23 11:04 Tema: |
|
|
Nu, bet normaliai cia.... tauskiat, sakyciau.... :/ Tai jei vaziuoti i festivali, tai pasimusti ir pagerti? Aaaaa... matai, nezinojau.... Musosi. Kas atvaziavo mustis, tie ir musosi (vaziavo baikeriai ne karta i pakalne, prie upelio ir t.t.), kas atvyko gerti, tie ir gere (savom akim maciau, kaip nusirideno ne vienas asmuo nuo tu suolu i pakalne). O kad kazkas dave kazkam mesos ar pasiule isgerti.... nu, tai ka jau cia dabar? Pasaulio pabaiga? As irgi Nahashams peili paskolinau. Ir atsidekodami dave man vaisiu. Tai ka? Jie jau irgi nurasyti? O su Zickum is Dissimulationu tai ooooi, kaip graziai apsikabine plepejom, sypsojomes, juokavom... Tai ka? Ta irgi isbraukiam is metalistu sarasu? O tai rustusis ziemgalis, Zaibu organizatorius, jei jau neprisirijo iki zemes graibymo ir visiems is eiles snukiu dauzymo, tai irgi? Viskas? Baigta?
Manau sitaip - kam nepatinka kas nors, tegu save issibraukia. Is visur. _________________ Aš ne boba, aš susimoku už save. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas
|
2009.07.23 12:01 Tema: |
|
|
A xyulish katinu nekoret? Ne ne, nebetikri jau jus metalistai... Mire metalu kultura ant Lietuvos! :DDDD Jus powerhitradio lygio! _________________
|
|
Atgal į viršų |
|
|
klebonija Gigakrutikas
|
2009.07.23 12:21 Tema: |
|
|
Ale tu Naktibaldai gal iš kaimo? Kad metalistus ir satanistus painioji?
Ar tipo ir tie kur kislotnikai, tai ir pydarai visi? _________________ Kuo toliau, tuo viskas bus blogiau. Patikėk. Aš tai patyriau. Du kartus. |
|
Atgal į viršų |
|
|
zlo Megakrutikas
|
2009.07.23 12:39 Tema: |
|
|
juoooo,metalai niekada katinu nekore!!!!! Jie tik gere,veme,voliojosi ir nesarino:) _________________ Patriotas-žmonijos priešas! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas
|
2009.07.23 13:28 Tema: |
|
|
klebonija rašo: | Ale tu Naktibaldai gal iš kaimo? Kad metalistus ir satanistus painioji?
Ar tipo ir tie kur kislotnikai, tai ir pydarai visi? |
Tai tikras metalistas ir turi buti satanistas, ar visgi i baznycia vaiksciojantis krikscionis?
Pamenu, dar Meskela stauge: "..kraujo kvapas ir ugnies atsvaistai..!" Jus jau net Setono nebegarbinat. Praradot net savo tikejima. Ko jus isvis verti. Dar dristat teisintis.. As, kaip melagis, zinau, jei zmogus teisinasi, tai jis net pats zino, kad yra neteisus. Ir prie ko cia tie pydarai ir kislota? Velgi kidajates, nes apeliuojat i ta visiems zinoma taktika, kad pulti pirmam apsimoka:DDDD
As tai labai nusivyliau, kad ZUVO, nors man visiskai ir svetima, bet vistiek buvus gana galinga undergroundine kultura. _________________
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Zemaite666 Gigakrutikas
|
2009.07.23 23:48 Tema: |
|
|
Nu, girdejau, kad yra pasaulyje tokiu ciudu kaip krikscioniskas metalas... Netgi savo akim negra su corpsepaintu maciau (net issigandau)... Nu, bet kad butu numires metalas su visais metalistais ir metalisciukais... sita dabar tik isgirdau :) Reiks pasakyti visiem pazistamiems, kad nebekoncertuotu :D :D :D Nes kazkaip labai negerai gaunasi... nu, nelogiskai visai :D :D :D _________________ Aš ne boba, aš susimoku už save. |
|
Atgal į viršų |
|
|
s2 Krutikas
Prisijungė: 2004 08 18 Pranešimai: 408 Miestas: Katlėriai - Vilnius
|
2009.07.24 16:29 Tema: |
|
|
klebonija rašo: | Ir tik sekmadieniui įsidienojus ir sumos varpams nuaidėjus - anykštėnai smalsiai traukė iš savo namų, vėrė langines ir smalsiai dairėsi, ar smarkiai nuniokojo jų gyvenvietę brutaliosios muzikos gerbėjai. Gaila, bet taip ir likau vienintelė Krikščionių smogikų atstovė. Bet atstovėjau savo, kryželį silpname kumštelyje gniaužiau daugelio sunkiojo roko atlikėjų pasirodymuose. |
geras ::DDD
Naktibaldas provokatorius. Bet, Naktibaldai, metalai manau ir dabar muštųsi, tik nebėra su kuom. O konco teritorijoje jei pradėtų, tai kadangi apsauga irgi sušvelnėjo, kolegos iškart būtų už ribų išvesti. Ir niekas tau nebepapasakotų, kaip ir kas mušės :))
O dėl katinų... tai yra šiokia tokia neošėtonkė:
http://metalas.666.lt/
Viskas persikėlė į abstraktesnius lygmenis. Bet aštrių jausmų nestinga :] |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|