Autorius |
Pranešimas |
Adutis Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2752 Miestas: Vilnius
|
2005.05.25 08:20 Tema: DžiaZas |
|
|
(stengiuosi kuo labiau skaidyti forumo temas, nes žinau, kad tada įdomiau skaitinėti, tik nežinau ką čia daugiau parašyti, išskyrus tai, kad)
dabar klausausi
Richard Bona - Munia (The Tale) (2003)
linksmas jazz rock/fusion (ar kaip visa tai vadinasi?) su afrikiečių folko priemaišom :]
buvot gal kas jo koncerte prieš kelis metus Vilniaus kongresų rūmuose?... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Bembis Megakrutikas
Prisijungė: 2004 08 31 Pranešimai: 960
|
2005.05.25 13:22 Tema: |
|
|
Geras vyrukas, nors jo koncerte nebuvau, paskutinis kongresuose buvo Roy Hargroove su RH faktor, pries metus.
uzkele zarazos geram dziazui kainas ... |
|
Atgal į viršų |
|
|
saulelis Peace
Prisijungė: 2016 03 07 Pranešimai: 2137
|
2005.05.25 13:30 Tema: |
|
|
Man džiazas atsosijuojasi visų pirma su KLAIPĖDOS PILIES DŽIAZO FESTIVALIU. Dėl jo net nepatingėjau iš Airijos grįžti!
Nu gerai, ne vien dėl jo... :)
Bet kokiu atveu džiazas, mano nuomone, geriausiai skamba gatvėje, aikštėje, jamm sessione, vasarą, šiltą naktį, kai sėdi prie Kurpių ant akmeninių bortelių arba ant "mėnuliukų", rankoje - Švyturio "žalias", aplink dafiga draugų, visokie pažįstami nematyti lygiai metus (nuo praėjusio festivalio) lenda iš pašalio ir linksmai sveikinasi. Tai yra džiazas :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Kunakas Megakrutikas
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 614 Miestas: Wilno
|
2005.05.25 13:32 Tema: |
|
|
jo, ash irgi jei klausau jazzaus taj tik gyvaj...
negyvas dzhiazas man galva prauzhia... _________________ I AM THE MAN WHO DIES EVERY DAY! |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
Prisijungė: 2005 05 12 Pranešimai: 2299 Miestas: Vilnius
|
2005.05.26 09:47 Tema: |
|
|
Hmy. Čia turiu pareigą pabrėžti, kad ne visas džiazas yr triukšmingas ir ūžia smegeninę:) Kas nesat girdėję, paklausykit Keith Jarrett'o koncerto Kelne. Puikus džiazinio kliapo pavyzdys, kurio galima klausyti einant, miegant, prabudus, svajojant, dirbant. Džiazas visiems gyvenimo atvejams. Nebūtini draugai, alus, jūra ir kitoki atributai:) Arba priešpaskutinio Prince albumo N.E.W.S... dalyyykas. _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Meškiukas Free Air Director
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2727 Miestas: Vilnius
|
2005.05.26 09:52 Tema: |
|
|
o Princas vis dar spygauja pydrilos balseliu, ar jau kaip žmogus dainuot pradėjo ?:)
Jo muzonas tai nieko - ale kai užspiegia - tai žarnokai prieš laikrodžio rodyklę suktis pradeda:)) _________________ ...meškinai nepriima kritikos iš kritinių...ps. NEPAMIRŠKITE PAŽIŪRĖT LAIKO ! ;) |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
|
2005.05.26 09:56 Tema: |
|
|
man girdint apie prince geriau kalbėti tik gerai. bo gali liūdnai baigtis:))
Šiaip nebe taip jau spygauja jis. o minėtasis albumas N.E.W.S. yra grynai instrumentinis su tik keturiomis kompozicijomis: north, east, west ir south. mano manymu, genialus darbas. _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Meškiukas Free Air Director
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2727 Miestas: Vilnius
|
2005.05.26 10:02 Tema: |
|
|
gerai, kad negirdi:) - nesakau, kad jis prastas - tiesiog balsas jo nepatink - o šiaip genialus muzykantas...
Naujienas reiks paklausyt, jei jau nedainuoja;) _________________ ...meškinai nepriima kritikos iš kritinių...ps. NEPAMIRŠKITE PAŽIŪRĖT LAIKO ! ;) |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
|
2005.05.26 10:12 Tema: |
|
|
paskutinis jo darbas - musicology - funk'ovas. Ten su vokalu, bet kūriniai tai superstiprūs visi be išimties. Perspjauna mano ligšiolinius prince'o megstamiausius albumus "Emancipation" ir "The Vault... Old Friends For Sale". Musicology - vienas iš tų albumų, kuriems negaila penegų originalą prigriebti. Taigi paklausyk dviejų paskutinių albumu ir mėgaukis:) Aš delit.ru pasidariau 8 account'us ir siunčiuosi po truputį visas ten esančias jo dainas. _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Bembis Megakrutikas
Prisijungė: 2004 08 31 Pranešimai: 960
|
2005.05.26 10:45 Tema: |
|
|
Princas gerulis, ar spygauna ar ne, bet džiazu jo muzikos nepavadinciau :) |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
|
2005.05.26 10:48 Tema: |
|
|
atsakymas vėlgi N.E.W.S.. :) princas groja ir džiaza. _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ausra Nuliovas
Prisijungė: 2005 05 28 Pranešimai: 63 Miestas: Vilnius
|
2005.05.28 12:49 Tema: |
|
|
na tada ir as gal savo trigrasi iterpsiu:) man dziazas, taip kaip ir metalas (sorry uz toki akibrokstiska palyginima) nes abi sias muzikos rusis man patinka klausyti tik gyvai:) namuose negaleciau to klausytis per koloneles. Kodel? neklauskit:) yra kaip yra. Bet gyvai visada mielai. Na gal Dziaza labiau visada:)) vakar kaip tik buvau tokiame uzdarame renginelyje - Kiemo dziazo festivalyje, kazkaip labai gerai susivartojo, gaila kad turejau anksciau iseiti. Ir seip jau dziazas man matyt labai ta muzika, kuriai reikalinga aplinka ir nusitreikimas. Jo... labai sakyciau cia papilsciau is pilno i kiaura:)) _________________ digimonizuokimes! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Adutis Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2752 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
|
2005.05.31 08:06 Tema: |
|
|
kaaaip toli ta Klaipėda su džiazu.. :| _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
VolkHan Gigakrutikas
|
2005.07.03 14:47 Tema: |
|
|
Na štai. neatsilaikiau šiandien prieš piratinį dyvydy, kai pamačiau al di meola, jean-luc ponty ir stanley clarke'o trio
1994m koncertas Montreux Jazz festivalio salėje. trys jazz fusion meistrai viename daikte. šakės. yra kur akis paganyti ir gitaristams, ir bosistams, ir smuikininkams ir šiaip džiazų mėgėjams. dar, tiesa, pasirodo ir vienas kiečiausių rastamanų tautybės pianistų Monty Alexander. na, žodžiu, puiki investicija į meną :). štai taip. _________________ Bienvenue en Europe! |
|
Atgal į viršų |
|
|
|