Autorius |
Pranešimas |
Naktibaldas Megapūtikas

Prisijungė: 2004 08 31 Pranešimai: 2070 Miestas: Vilnius
|
2004.12.30 20:39 Tema: rodos rimtai uzlipau ant zoles |
|
|
va kazkaip man ji vis labiau ir labiau pradejo patikti..gal vieni tai pavadintu priklausomybe..nezinau net...man tai kolkas patinka sis gyvenimo posukis..
beveik visiskai meciau gert...o su tuo kartu dingo ir tokie dalykai kaip pieriegaras darbe, istinusi haria, zveriski pahmelai, visokie bardakai kuriu pridarydavau prisisproges.
draugai mane pradejo narkomanu vadint..nors man tai atrodo kad viskas tik i gera...vakare ipuciu..atsipalaiduoju...visad gera nuotaika..ryte zvalus i katorga einu..nebera parkiu kad sefas pieriegara uzuos.
vat nezinau kas is viso to bus...
ai beje seniau su alkocholiu man puikiai amfas deredavo..o va kai pust pradejau kazkaip ir i jo nebesinori...
beje pradejo patikti bobas marlejus _________________
 |
|
Atgal į viršų |
|
|
Pussy Latras

Prisijungė: 2004 07 07 Pranešimai: 117 Miestas: New Jersey
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Kilimandzaras miglų upės irklininkas

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 2053 Miestas: 9789 km nuo Lhasos
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas

|
2005.01.03 23:19 Tema: |
|
|
a man isvis atrodo kad tass potraukis pyhui atsiranda su metais...cia panasiai kaip kad koks apsisnarglejes pacupas nesugebes ivertinti gero viskio skonio..aromato etc. jam jis tebus samagonas arba apsinesimo priemone.
kazkaip paskutiniu metu nebetraukia manes prie ratu ar amfos.
nors "ne vitaminas" ir ta zole....ir nera ji gera kur vilniaus gatvese stumdoma, kilmes salis cecenija arba afganai...dar neaisku ar kokiu chemikalu neprimaisyta, o beje ir jos padaugint galima...va vakar prisigeriau kaip kiaule..koki 12-13 bokalu jopteliau...sakau draugeliui vesk mane pas baryga..nu tas nuveze...nusipirkau ketvirti...tingejau tamsoje krapstytis tai visa ketvirti iskart i viena jointa susisukau ir ipuciau....UJEEEEEEEE kas buvo...isskridau pilna ta zodzio prasme...praradau kontrole..pasijutau kitoje realybeje...ble jauciausi panasiai kaip lsd ikalbasines. vat tau ir ketvirtukas ant galvos.. _________________
 |
|
Atgal į viršų |
|
|
Zemaite666 Gigakrutikas
Prisijungė: 2004 08 12 Pranešimai: 1251
|
2005.01.27 02:36 Tema: |
|
|
Kokia nesamone....... Nu, nerealu... Kvailybe ir tiek... _________________ Aš ne boba, aš susimoku už save. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Pussy Latras

|
2005.01.27 08:08 Tema: |
|
|
Zemaite666 rašo: | Kokia nesamone....... Nu, nerealu... Kvailybe ir tiek... |
Kas butent yra nesamone, nerealu ir kvailybe? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Genetal Palkovnik Nuliovas

Prisijungė: 2006 11 14 Pranešimai: 0 Miestas: Colchester
|
2005.01.27 08:21 Tema: |
|
|
gal potraukis i pycha priklauso nuo genu artumo prie etiopu? :)
man regis ash tokiu proteviu neturejau, bandzhiau priesh 10 metu - niapatikou, zhinau kad niapatix ir daba , Alkoholis - mano brolis _________________ скоцтво - норма жизни! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Baisonėlis Spiameris Reborn

Prisijungė: 2004 06 22 Pranešimai: 3987 Miestas: tiesiai iš pliažo
|
2005.01.27 09:55 Tema: |
|
|
nesąmonė yra apsipychinti ir po to sėdėti nieko nesuprantančiu kas vyksta aplinkui žvilgsniu. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Genetal Palkovnik Nuliovas

Prisijungė: 2006 11 14 Pranešimai: 0 Miestas: Colchester
|
2005.01.27 11:41 Tema: |
|
|
Baisoneli supranti IMHO mes esam agresyvus extravertai, mums ta zhole nechuj nereikalinga _________________ скоцтво - норма жизни! |
|
Atgal į viršų |
|
|
grad Gigakrutikas

Prisijungė: 2005 01 13 Pranešimai: 1500 Miestas: Pasvalys
|
2005.03.24 17:31 Tema: |
|
|
Kolegos nerukykit zoles nes pavirsit i zombius, ibo dziusta smegenis nuo sito alkaloido. Geriau kokia tablete sukramtyt.... _________________ "In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis |
|
Atgal į viršų |
|
|
Pussy Latras

|
2005.03.25 08:41 Tema: |
|
|
grad rašo: | Kolegos nerukykit zoles nes pavirsit i zombius, ibo dziusta smegenis nuo sito alkaloido. |
O is kur sitas teiginys? (man idomu, nes negirdejau tokiu dalyku) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas

|
2005.03.25 18:39 Tema: |
|
|
blemba kaip staigiai susizavejau as ta nauja zababova...taip staigiai pirmasis ispudis man ir atslugo...
kazkas panasaus buvo kai pirma karta ratu uzedziau "vau koks dalykiukas...kodel seniau nebandziau etc etc.."
nesakau kad ir dabar neipuciu...bet tikrai pats progu jau nebeieskau...
pas mane svaiginimasis vyksta kompleksiskai: visada zoles uzsinoriu tik prikales alaus...trezvam man jos sunkiai isiulysi..:)) _________________
 |
|
Atgal į viršų |
|
|
Naktibaldas Megapūtikas

|
2005.03.25 18:40 Tema: |
|
|
Pussy rašo: | grad rašo: | Kolegos nerukykit zoles nes pavirsit i zombius, ibo dziusta smegenis nuo sito alkaloido. |
O is kur sitas teiginys? (man idomu, nes negirdejau tokiu dalyku) |
cia kazkas panasaus kaip kad nuo zoles vyrams papai uzauga:))) _________________
 |
|
Atgal į viršų |
|
|
yamaika Lapė Psichologė
Prisijungė: 2004 11 26 Pranešimai: 127 Miestas: Vatikanas
|
2005.04.01 13:11 Tema: |
|
|
vyrams nuo zoles anas galas, kai reikia neuzauga.
sako, kad tada :"on ny to, shto nystahyt, on i nylezhyt, on prosto valiajetsa". _________________ Dėde, duok man vieną dolerį, ką? |
|
Atgal į viršų |
|
|
grad Gigakrutikas

Prisijungė: 2005 01 13 Pranešimai: 1500 Miestas: Pasvalys
|
2005.04.01 13:20 Tema: |
|
|
yamaika rašo: | vyrams nuo zoles anas galas, kai reikia neuzauga.
sako, kad tada :"on ny to, shto nystahyt, on i nylezhyt, on prosto valiajetsa". |
Laikau melu tokius gandus [cia gal balandzio pirmosios pokstas]. O atsakydamas Pussy, pasakysiu kad apie tai skaiciau kazkokiame medicininiame zurnale deja nei pavadinimo nei numerio nebeatemnu. _________________ "In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis |
|
Atgal į viršų |
|
|
|