Autorius |
Pranešimas |
grad Gigakrutikas

Prisijungė: 2005 01 13 Pranešimai: 1500 Miestas: Pasvalys
|
2008.06.12 16:28 Tema: |
|
|
Ra rašo: | tad... ratu ratu ateisime iki bezdzioniu? Ar, jei dar didesniu ratu tai iki kokiu primityviu organiniu junginiu... | Ratu eidamas, gali prieiti ir visai neprimityvius organinius junginius, vadinamus ratais. Bet gali ir neprieit. _________________ "In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro" Thomas à Kempis |
|
Atgal į viršų |
|
|
Gizmo Fetišas

Prisijungė: 2005 09 29 Pranešimai: 2258 Miestas: Vilnius
|
2008.12.15 17:57 Tema: |
|
|
 _________________ NIEKŠAS |
|
Atgal į viršų |
|
|
s2 Krutikas

Prisijungė: 2004 08 18 Pranešimai: 408 Miestas: Katlėriai - Vilnius
|
2009.07.24 18:13 Tema: |
|
|
grad rašo: | Ra rašo: | tad... ratu ratu ateisime iki bezdzioniu? Ar, jei dar didesniu ratu tai iki kokiu primityviu organiniu junginiu... | Ratu eidamas, gali prieiti ir visai neprimityvius organinius junginius, vadinamus ratais. Bet gali ir neprieit. |
: )))))))))))
O šiaip žadu pasidomėt naujausiomis CO_2 kišimo atgal į gamtą technologijomis. Ir svajoju pasidaryt naujovišką plazminį atliekų naikiklį -- ten jas kiša į baisiai aukštą temperatūrą, kur absoliuti dauguma medžiagų yra jonizuojamos ir sūbyra iki paprastesnių junginių ar net elementų. Nu gal tik su statybinėmis atliekomis sunkiau, bet ir jas apsimokėtų apdorot prieš kasant į žemę. Manyčiau taip. |
|
Atgal į viršų |
|
|
vaiduoklis Latras
Prisijungė: 2007 12 05 Pranešimai: 147
|
2010.02.05 00:55 Tema: |
|
|
s2 rašo: | O šiaip žadu pasidomėt naujausiomis CO_2 kišimo atgal į gamtą technologijomis. Ir svajoju pasidaryt naujovišką plazminį atliekų naikiklį -- ten jas kiša į baisiai aukštą temperatūrą, kur absoliuti dauguma medžiagų yra jonizuojamos ir sūbyra iki paprastesnių junginių ar net elementų. Nu gal tik su statybinėmis atliekomis sunkiau, bet ir jas apsimokėtų apdorot prieš kasant į žemę. Manyčiau taip. |
apie co duju atsikratyma uzpildant jomis zemeje esacius nepanaudojamo smiltainio klodus kazka girdejau, bet man, kaip ne specui, abejotina tai kazkaip. o kas cia per dalykas atliekas deginantis? pagal apibudinima tai turetu naudot nemazai energijos... :/ _________________ nebijokit |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ra Megakrutikas

Prisijungė: 2007 10 22 Pranešimai: 570 Miestas: Alytus/Briuselius
|
2010.06.17 23:33 Tema: |
|
|
jo jo, yra toks 'carbon capture and storage' aiškino man kažkas kad tai susiję su anglies dvidegino pumpavimu į žemę, bet nieko aš apie tai taip ir nesupratau.
Europa dėl šio metodo dabar truputuką svaigsta ir įstatymus visokius kuria, o štai amerikonai berods mano, kad tokiu būdu greičiausiai kokią bonbikę po savim susikursime, tataigis... |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|